Α. Πλουσής: «Να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς»

Το σχόλιο του Άλκη Πλουσή για το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΑΝ και Γιούχτα.

Ο νεαρό τεχνικός του ΑΟΑΝ υποστήριξε πως η ομάδα του καλείται να πάρει το τρίποντο για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις, ενώ ανέφερε πως θέλει να δει ακόμα καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε με τη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά είπε: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας στις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κάτι που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ σημαντικοί στη συνέχεια της προσπάθειάς μας να ξεφύγουμε από τις χαμηλές θέσεις.

Απέναντί μας θα βρούμε έναν αντίπαλο όπως ο Γιούχτας ο οποίος έχει δηλώσει εξαρχής ότι θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, ενώ πρόκειται για ένα κρητικό ντέρμπι, παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καθώς συνηθίζεται οι ομάδες να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο από την περασμένη αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Ιωνία. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα χωρίς προβλήματα και με τη στήριξη του κόσμου μας ο οποίος περιμένουμε να γεμίσει ξανά την κερκίδα, το τέλος του αγώνα να μας βρει και πάλι νικητές».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P