Γ. Ανωγειανάκης: «Πιστεύω στην ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών μας»

Εξαιρετικό είναι το μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται ο Ρούβας ο οποίος θέλει να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Αλμυρό.

Στο Γάζι φιλοξενείται ο Ρούβας για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, σε ένα ματς που η ομάδα της Γέργερης θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία. Εκτός μάχης μένουν οι άρρωστοι Νικολαΐδηδες, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βασίλη Ξεκαρδάκη, που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Στο σχόλιο του για το παιχνίδι ο Γιώργος Ανωγειανάκης αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, ωστόσο δεν έκρυψε την πίστη του πως θα έρθουν οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά είπε: «Ξέρουμε καλά την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, είναι στη 2η θέση και αυτό τα λέει όλα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με δυνατό σύνολο, που παίζει συγκροτημένο και ομαδικό ποδόσφαιρο.

Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, έχουν δείξει διάθεση και όρεξη, και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα.

Πρόκειται για αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Πιστεύω ότι θα είναι ένα όμορφο, ανοιχτό παιχνίδι και πιστεύουμε στο τέλος θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί πιστεύω πολύ στην ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P