Ο ΠΑΟΚ δεν το παράτησε ποτέ και έσωσε τον βαθμό κόντρα στην Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και με το γκολ του Μπάμπα στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία με 2-2 από την Πλζεν στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε τον βαθμό ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 την Πλζεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της League Phase και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Europa League.

Οι Τσέχοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ με τον Χάβελ να πλασάρει ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Αντού.

Η Πλζεν χτύπησε ξανά πριν το ημίχρονο, με τον Βίντρα να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Κοτάρσκι στη σέντρα-σουτ του Αντού και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 39′.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να μειώσει στο 84′ με την κεφαλιά του Τισουντάλι έπειτα από σέντρα του Ντεσπόντοφ και τελικά κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας με την κεφαλιά του Μπάμπα στο 90’+3′ έπειτα από ασίστ του Καμαρά.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τον πρώτο του βαθμό στη League Phase του Europa League και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Όλντ Τράφορντ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (07/11, 22:00).

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P