Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό, υποτάχθηκε στην κυριαρχία της Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Τσέλσι, καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 στο ΟΑΚΑ. Τρία γκολ σε δέκα λεπτά δέχθηκε το τριφύλλι στο δεύτερο μέρος, ο Πελίστρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 69ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός υποτέχθηκε στην κυριαρχία της Τσέλσι, καθώς ηττήθηκε με 4-1 από τους μπλε στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ (μιας και ήταν το πρώτο εντός έδρας των πρασίνων μετά τον αδόκητο χαμό του.

Οι μπλε προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Μούντρικ βρήκε ωραία τον Πορτογάλο μέσα στην περιοχή κι αυτός με τη μια την έστειλε στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος κύλησε άσχημα για το τριφύλλι, καθώς δέχθηκε τρία γκολ σε δέκα λεπτά. Αρχικά στο 49′ ο Μούντρικ πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν. Ο Νέτο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ουκρανός με μια σκαστή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 55ο λεπτό. Ο Φέλιξ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Μακσίμοβιτς έβαλε την κόντρα και άλλαξε την πορεία της μπάλας, μπερδεύοντας έτσι τον Ντραγκόφσκι.

Στο 58′ ο Μαντσίνι έκανε πέναλτι με χέρι σε μεταβίβαση του Ζοάο Φέλιξ. Ο διαιτητής ήταν δίπλα και έδωσε την εσχάστη των ποινών. Ο Ενκουνκού ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, κάνοντας το 4-0.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 69ο λεπτό. Ο Βαγιαννίδης έκανε το παράλληλο γύρισμα στον Πελίστρι κι αυτός σκόραρε προ κενής εστίας.

Το τριφύλλι έμεινε με ένα βαθμό στη League Phase του Conference League, μετά την ισοπαλία με την Μπόρατς στην πρεμιέρα. Η Τσέλσι ανέβηκε στους έξι.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P