Μ. Γκόμεζ: «Ήρθα στον Εργοτέλη για την άνοδο, βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο»

Ο πρωταγωνιστής του Εργοτέλη στο ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, Ματίας Γκόμεζ, μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στα γήπεδα του Ηρακλείου, αναφέρει για τα όσα μπορεί να προσφέρει στους «κιτρινόμαυρους», ενώ σχολιάζει το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός που άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο γκολ απέναντι στον Ηρόδοτο, απάντησε στο ερώτημα για το τι μπορεί να προσφέρει στον Εργοτέλη, ενώ δεν κρύφτηκε αναφορικά με τους στόχους του, υποστηρίζοντας πως ήρθε στην ομάδα για να πάρει την άνοδο.

Παράλληλα έκανε το σχόλιο του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, αναφέροντας πως στόχος είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Αναλυτικά είπε:

Είδαμε ότι σκόραρες στο τελευταίο παιχνίδι και βοήθησες την ομάδα σου. Τι μπορείς να προσφέρεις ως παίκτης στον Εργοτέλη;

«Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω σημαντικά στοιχεία στην ομάδα, όπως κάθετη κίνηση και ένταση στην επίθεση, ελπίζοντας φυσικά και σε γκολ και επίσης ένταση στην πίεση και το μαρκάρισμα προς τους αμυντικούς.

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο της ομάδας μέχρι τώρα; Τι μπορεί πραγματικά να πετύχει φέτος;

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να γνωριζόμαστε καλύτερα ο ένας με τον άλλον. Ακόμη δεν έχω παίξει απέναντι σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, οπότε δεν τις ξέρω καλά, αλλά ήρθα  στον Εργοτέλη για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την άνοδο».

Τέλος, υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για σένα την Κυριακή. Πώς προετοιμάζεται γι’ αυτό;

«Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες μου, που είναι πολύ καλοί παίκτες, και ελπίζουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P