Ζαρός: Μία νέα ομάδα που χρειάζεται υπομονή και χρόνο

Μεταβατική χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή για τον Ζαρό, που θα πρέπει να κάνει υπομονή για να δει τις προσπάθειες του να αποφέρουν καρπούς.

Σκαμπανεβάσματα έχει μέχρι στην απόδοση του σε αρκετά παιχνίδια ο Ζαρός, με αποτέλεσμα να φέρει ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα, όπως η εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΑ.

Πρόκειται όμως για κάτι απόλυτα λογικό, αφού είναι μία ομάδα που ακόμα χτίζεται και αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά που ακόμα ψάχνουν τα πατήματα τους σε μία δύσκολη κατηγορία.

Ο Ζαρός την περσινή χρονιά έζησε μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο φέτος ακολούθησε μία διαφορετική φιλοσοφία, αποφασίζοντας να στηρίξει το τοπικό στοιχείο και δίνοντας τα «κλειδιά» στον Στέλιο Ανωγειανάκη, έναν προπονητή που ξέρει καλά το… έργο.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει δουλέψει πολλές φορές σε ανάλογες συνθήκες, όμως είναι δεδομένα πως τέτοια «πρότζεκτ» χρειάζονται υπομονή, αφού είναι δεδομένο πως τουλάχιστον στην αρχή θα έρθουν και οι δύσκολες στιγμές. Το σημαντικό άλλωστε για τους «πράσινους» είναι άλλωστε να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι, να είναι ανταγωνιστικοί και μέσα από την πάροδο του χρόνου θα έρθουν και τα αποτελέσματα, αρκεί να υπάρχει υπομονή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P