Χρηματικές ποινές σε Τηγανίτη, Χαραυγή, Κουνάβους, Αγ. Δημήτριο και Παλιανή

Ανακοινώθηκαν οι χρηματικές ποινές της ΕΠΣΗ σε Χαραυγή, Κουνάβους, Αγ. Δημήτριο, Παλιανή και Τηγανίτη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την τελευταία συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, ανακοινώθηκε χρηματικό πρόστιμο των 100,00 ευρώ στα παραπάνω σωματεία για τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία.

Λόγος για το χρηματικό πρόστιμο είναι ο κανονισμός της ΕΠΌ για τους προπονητές, που υποχρεώνει τα σωματεία να καταβάλουν πιστοποίηση των προπονητών τους για τα παιχνίδια της κατηγορίας.

Χαραυγή, Κουνάβοι, Αγ. Δημήτριος και Παλιανή δεν δήλωσαν πιστοποιημένο προπονητή και έτσι επιβλήθηκε το χρηματικό ποσό τον 100,00 ευρώ στον καθένα.

Επίσης, η χρηματική ποινή των 100,00 ευρώ επιβλήθηκε στον Τηγανίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθ. Πρακτικού 5/22-10-2024 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στα κάτωθι Σωματεία:

ΑΟ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – ΑΟ ΚΟΥΝΑΒΩΝ -ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και Α.Σ. ΠΑΛΙΑΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100,00 (εκατό) ΕΥΡΩ επειδή τα συγκεκριμένα Σωματεία σύμφωνα με τη προκήρυξη της Ενώσεως μας και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ 2024 δεν δήλωσαν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ στην 5η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ.

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθ. Πρακτικού 05/22-10-2024 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στο Σωματείο σας η χρηματική ποινή των ΕΚΑΤΟ (100) ΕΥΡΩ μετά την κλήση του σε απολογία βάσει του άρθρου 15 παράγραφος 1και 10 του Πειθαρχικού Κώδικα. Ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα αποφευχθούν τέτοιες ενέργειες που δυσφημούν το κύρος του αθλήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P