Ποινή μιας αγωνιστικής σε Κοντάκη, Παπαδάκη και Τζανάκη

Μετά τις ποινές των ποδοσφαιριστών, η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε ποινή μιας αγωνιστικής σε Κοντάκη, Παπαδάκη και Τζανάκη.

Ο τεχνικός των Δειλινών, Κοντάκης Ιωάννης έλαβε την ποινή αυτή λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με το Λίντο.

Ο Παπαδάκης Μιχάλης του ΠΟΗ, τιμωρήθηκε επίσης για αποβολή στο παιχνίδι με αντίπαλο τους Κουνάβους.

Τελευταίος ο Τζανάκης Μιχάλης που εξαιτίας της αποβολής του στο παιχνίδι με τις Ελπίδες, χάνει την επόμενη αγωνιστική της ομάδας.

Επίσης δύο αγωνιστικές επιβλήθηκαν στον γενικό αρχηγό της Μινωικής, Νικόλαο Διλβόη για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ρούβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Ο Αξιωματούχος κ. ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ που θα συμμετέχει ο ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ την Κυριακή 27/10/2024 βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 19/10/2024 ΛΙΝΤΟ-ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ.

Ο Αξιωματούχος κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ που θα συμμετέχει ο ΠΟΗ την Κυριακή 27/10/2024 βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 20/10/2024 ΠΟΗ-ΚΟΥΝΑΒΟΙ.

Ο Αξιωματούχος κ. ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ που θα συμμετέχουν οι ΔΑΦΝΕΣ την Κυριακή 27/10/2024 βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 20/10/2024 ΔΑΦΝΕΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ.

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθ. Πρακτικού 05/23-10-2024 επιβάλλεται στον Γενικό Αρχηγό του Σωματείο σας ΔΙΛΒΟΗ ΝΙΚΟΛΑΟ η ποινή των ΔΥΟ (2) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων για τα αναγραφόμενα από το Διαιτητή στο Φ.Α. της 13/10/2024 ΡΟΥΒΑΣ-ΜΙΝΩΙΚΗ. Ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα αποφευχθούν τέτοιες ενέργειες που δυσφημούν το κύρος του αθλήματος και της Διαιτησίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P