Στην παράταση πήρε την πρόκριση η Γαρίπα

Το τελευταίο χαμόγελο στο παιχνίδι είχε η Γαρίπα, που ολοκλήρωσε ανατροπή στην ανατροπή στην παράταση, και προκρίθηκε στην 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με σκορ 3-2.

23/10/2024-19:45
Ημίχρονο: 1-0 Τελικό: 2-2
ΓΑΡΙΠΑ
3
ΔΩΡΙΕΑΣ
2
Παράταση
ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 

Η Γαρίπα βρήκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 44′ με τον Μανώλης Γιαλιτάκη, σκορ που δεν κράτησε και πολύ, αν και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Δημήτρης Μπεκούροφ ισοφάρισε για τον Δωριέα, ενώ στο 65′ ο Γιώργος Παπαδαντωνάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του, κάνοντας το 2-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ηλίας Χριστιανίδης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την Γαρίπα με δέκα παίκτες, αλλά ο Γιώργος Ανετάκης είχε την απάντηση, ισοφαρίζοντας στο 83′, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 3-2, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, με γκολ που πέτυχε στο 94′, με την Γαρίπα να ολοκληρώνει το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Λευτέρης Λουλάκης αποχώρησε λόγω τραυματισμού, με τον Νίκο Μαστορίδη να έχει πραγματοποιήσει και τις έξι του αλλαγές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P