Στην 2η φάση με χατ-τρικ του Γ. Τσατσάκη (vid)

Οι Ασίτες πέρασαν στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τον Γιώργο Τσατσάκη να πετυχαίνει και τα τρία γκολ απέναντι στον Άγιο Ιωάννη.

23/10/2024-17:30
Ημίχρονο: 2-0
ΑΣΙΤΕΣ
3
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
0
Τελικό
ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 

Οι Ασίτες μπήκαν δυνατά στο ματς, καθώς στο 11ο λεπτό ο Γιώργος Αποστολάκης σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, και τρία λεπτά αργότερα ο Γιώργος Τσατσάκης βρήκε και πάλι δίχτυα, για να κάνει το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα, δηλαδή στο 15′, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με σουτ από διαγώνια θέση, ενώ για τα επόμενα δεκαπέντε λεπτά δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία από τις δύο ομάδες.

Στο 31′ οι Ασίτες είχαν καλή ευκαιρία με δύο δοκάρια στην ίδια φάση, αρχικά από την εκτέλεση φάουλ του Κοπιδάκη, με τον Ζαχαριουδάκη να «παίρνει» το ριμπάουντ, με την κατάληξη να είναι ίδια, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιώργος Αποστολάκης πέτυχε για τρίτη φορά το δοκάρι, μετά από ωραία πάσα του Γιώργου Τσατσάκη.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους, ο Γιώργος Τσατσάκης είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς, όταν βγήκε σε τετ-α-τετ κάνοντας ραμπόνα, χωρίς όμως να βρει δίχτυα.

Καλό σουτ είχε και ο Αντώνης Μαυρογιάννης στο 47′, όπως και ο Μερμίγγης στο 72′, όμως ο Γιώργος Τσατσάκης πέτυχε το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο 75′, «γράφοντας» το τελικό 3-0 έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μανουσάκη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Δημήτρης Τσαφαντάκης πέτυχε το δοκάρι, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο ήταν και το δεύτερο για την νεοσύστατη ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P