Σημαντικές απουσίες στον Μαραθώνα

Ο Μαραθώνας αντιμετωπίζει μερικά προβήματα τραυματισμών σε «αντικατάστατους» του παίκτες.

Ο λόγος για τους Κορνηλάκη και Στρατηγάκη που τραυματίστηκαν και θα είναι σίγουρα εκτός με τον ΠΟΗ. Επίσης ο Ερμάλ Σινάνι είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με την Φαιστό και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το ίδιο ισχύει και για τους Στρατηγάκη και Κορνηλάκη, με τον πρώτο να τραυματίζεσαι στον αγώνα με την Φαιστό και τον Κορνηλάκη να σπάει το χέρι του την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι καταστάσεις των δύο θα επανεκτιμηθούν τις επόμενες ημέρες με τον Στρατηγάκη να μένει σίγουρα εκτός για ένα διάστημα δύο εβδομάδων και η κατάσταση του Κορνηλάκη θα εκτιμηθεί αύριο Τετάρτη (23/11).

Στα αγωνιστικά, ο Μαραθώνας έχει προγραμματίσει σήμερα προπόνηση στις 19:30 όπως αύριο Τετάρτη (23/11) και την Παρασκευή (25/11).

Η προπόνηση της Τετάρτης θα είναι η τελευταία πριν τον αγώνα με τον ΠΟΗ όπου ο Μάκης Λυκούδης θα κορυφώσει την προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικότερα, ο Μαραθώνας θα φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΟΗ στα Καλέσα την Κυριακή (27/10) και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P