Συνάντηση με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση για τις Ακαδημίες

Ο Ηρόδοτος συναντήθηκε με τον Μανώλη Μπελαδάκη, διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για θέματα που αφορούν την ενασχόληση των μαθητών με τον αθλητισμό και τις ακαδημίες.

Μέλη του Ηροδότου συναντήθηκαν σήμερα (22/10) με τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κ. Μανώλη Μπελαδάκη, για θέματα των ακαδημιών, αλλά και για την ενασχόληση των μικρών αθλητών με τον αθλητισμό γενικότερα.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

«Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου μεταξύ του Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μανώλη Μπελαδακη και του ιστορικού σωματείου της Νέας Αλικαρνασσού ΠΑΣΑ Ηρόδοτος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που επιθυμεί η Ακαδημία του Ηροδότου με σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την ενασχόληση των μικρών μαθητών με τον αθλητισμό και δη με τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του συγκεκριμένου σωματείου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μπελαδάκη που καλοδέψτηκε το σωματείο μας. Τον Ηρόδοτο εκπροσώπησαν ο γενικός – τεχνικός διευθυντής κ. Στέλιος Σωκιανός, η αντιπρόεδρος οικονομικών και υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Έλενα Κουντουράκη και ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Κώστας Κουντούρης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P