Στοίχημα: Combo με Ρεάλ & γκολ στο 2.60

Οι αγώνες για την κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση ξεχωρίζουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τρίτης (22/10)! Και το Betarades.gr έχει εντοπίσει τα πιο δυνατά προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα για να σας στείλει στο ταμείο. Μια από αυτές τις επιλογές έρχεται από την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ και τη βλέπετε παρακάτω, τις υπόλοιπες με επίσκεψη στο site μας.

Νίκη πέτυχε μετά τη διακοπή η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε επί της Θέλτα εκτός έδρας με 2-1 για τη Λα Λίγκα. Αυτή ήταν και η δεύτερη σερί φορά που κέρδισε στο πρωτάθλημα, έπειτα από το 2-0 εντός έδρας κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ο απολογισμός της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές είναι 4-1-0 και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας και την Μπαρτσελόνα. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, πιο πρόσφατα έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τη Λιλ, ενώ στην πρεμιέρα της League Phase της διοργάνωσης νίκησε με 3-1 εντός τη Στουτγκάρδη. Τα έξι από τα 10 τελευταία ματς της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έληξαν με Goal/Goal, έξι στα 10 και πάλι είχαν Under 2.5 γκολ.

Φαίνεται πως ενήργησε θετικά η διακοπή στη Ντόρτμουντ, γύρισε από αυτή με νίκη επί της Ζανκτ Πάουλι εντός έδρας με 2-1 για την Μπουντεσλίγκα. Είχε προηγηθεί ήττα εκτός από την Ουνιόν Βερολίνου με 2-1, έχει απολογισμό 3-0-2 στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Η άμυνα δεν είναι το δυνατό της σημείο, έχει δεχτεί 12 τέρματα σε εφτά παιχνίδια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με το 3-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και στη συνέχεια πέτυχε το εμφατικό 7-1 εντός με αντίπαλο τη Σέλτικ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση, με 10 γκολ σε δύο αγώνες. Στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς της σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Θέλει να βγάλει αντίδραση η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα που υπέστη από τη Λιλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζει και εντός έδρας. Την πιο δυνατή επίθεση της διοργάνωσης έχει η Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής με 10 τέρματα σε δύο ματς, ωστόσο αντιμετωπίζει ανασταλτικά προβλήματα. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι γηπεδούχοι, θα πάμε συνδυαστικά με άσσο & Goal/Goal σε απόδοση 2.60.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P