Συμφωνία ΑΕΚ-Ερμή Ζωνιανών για την παραχώρηση Μεταξάκη!

Ποδοσφαιριστής του Ερμή Ζωνιανών θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Μεταξάκης, καθώς ΑΕΚατσαμπά και το Ρεθυμνιώτικο σωματείο, έχουν συμφωνήσει σε όλα για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Ο Νίκος Μεταξάκης, είχε τεθεί εκτός ομάδας στην ΑΕΚ, με απόφασή του, ζητώντας να αποχωρήσει, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέτουν τους δικούς τους όρους, οι οποίοι συμφωνήθηκαν μετά από αρκετές διαδοχικές επαφές των δύο πλευρών.

Όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το GRANDSPORT, η ΑΕΚατσαμπά δεν θα συναινούσε σε μετακίνηση σε μία από τις πρωταγωνιστικές ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, περιορίζοντας τις επιλογές που είχε στη διάθεσή του ο ικανός επιθετικός.

Η ομάδα των Ζωνιανών, επωφελήθηκε αυτών των περιορισμών και κάνει δικό της έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία προφορικά, ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία και ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον Ερμή Ζωνιανών και απομένουν τα τυπικά, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, που θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή δανεισμού έως τον Ιούνιο του 2025, ενώ στη συνέχεια, θα είναι ελεύθερος, να επιλέξει ομάδα της επιλογής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P