Στοίχημα: Στο “Bentegodi” με τα γκολ στο 1.90

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε αναμετρήσεις και σπουδαία παιχνίδια, οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα Δευτέρα (21/10), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες. Ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα οι αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ, της Λα Λίγκα και της Σέριε Α και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Βερόνα – Μόντσα το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στο pamestoixima.gr με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 21:45 η Βερόνα υποδέχεται τη Μόντσα για την 8η αγωνιστική της Serie A. Στη 12η θέση οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν σπουδαία νίκη στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, καθώς επικράτησαν με 2-1 της Βενέτσια. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες από Λάτσιο (2-1), Τορίνο (2-3) και Κόμο (3-2), επιστρέφει από τη διακοπή θέλοντας να “χτίσει” ένα νέο νικηφόρο σερί.

Ισόπαλη 1-1 με τη Ρόμα εντός έδρας αναδείχθηκε στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή η Μόντσα, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες, μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών έχει απολογισμό 0-4-3, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Βερόνα παίζει στο γήπεδό της και θα κοιτάξει να κερδίσει έναν αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλότερα απ’ αυτήν στην κατάταξη, τη στιγμή που η Μόντσα ήταν βελτιωμένη με τη Ρόμα, διαθέτει αξιόλογο υλικό, παρά την κακή βαθμολογική της θέση και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P