Νικ. Μουστάκης: «Παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη – Ένιωσα ωραίες στιγμές στον ΑΟΑΝ»

Ο Νίκος Μουστάκης, πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ, αγωνίζεται στη Νέα Ιωνία και μίλησε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες όπου οι Λασιθιώτες επικράτησαν 1-0.

Στις δηλώσεις του, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, τόνισε «καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω από το ότι επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια για μένα. Έναν χρόνο αγωνίστηκα εδώ στον ΑΟΑΝ, ένιωσα ωραίες στιγμές, γνώρισα ωραίους ανθρώπους, πέρασα πολύ ωραίες στιγμές και ήταν χαρά μου που επέστρεψα ως αντίπαλος και ξαναείδα γνώριμα πρόσωπα.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη, στις μονομαχίες, δεν υπήρχαν κλασικές ευκαιρίες. Έδειχνε ότι όσο περνάει ο χρόνος, όποια ομάδα καταφέρει και ανοίξει το σκορ, θα είναι και η νικήτρια. Ευτύχισε να ανοίξει το σκορ ο ΑΟΑΝ και έτσι κέρδισε το παιχνίδι.

Κάθε χρόνο είναι δυνατό το πρωτάθλημα, υπάρχουν ομάδες ιστορικές, δυνατές έδρες, καλοί ποδοσφαιριστές, καλοί προπονητές στην κατηγορία. Θα γίνει μάχη και για την άνοδο από ό,τι βλέπουμε και για τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους μέχρι τέλους, όπως έγινε και πέρυσι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P