Αλκ. Πλουσής: «Αυτό να γίνει το DNA μας, να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ο Αλκιβιάδης Πλουσής, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το 1-0 επί της Νέας Ιωνίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Αθήνας, ενώ τόνισε πως θέλουν να αποκτήσουν ως ομάδα ένα συγκεκριμένο DNA.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «καταρχήν να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Θα συμφωνήσω με τον κόουτς Ισίδωρο Σταυριανό, ότι αυτά τα μάτς συνήθως κρίνονται στη λεπτομέρεια, όπως και έγινε. Θεωρώ ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι και σε πιθανή αλλαγή συστήματος αντιπάλου, το οποίο και έγινε μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι κλείσαμε καλά τα ατου του αντιπάλου, γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Θεωρώ ότι είχαμε μια ελαφριά υπεροχή, αλλά όχι την κλασική φάση και σίγουρα είναι αυτό κάτι που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, την υπεροχή και την κατοχή ίσως που έχουμε, να την μετουσιώνουμε σε περισσότερες ευκαιρίες. Το παιχνίδι σίγουρα το περιμέναμε ότι θα είναι έτσι. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, μαχητική ομάδα, παίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτός είναι και ο στόχος εμάς.

Αυτό να γίνει το DNA μας, να παλεύουμε κάθε μάτς μέχρι το τελευταίο λεπτό και σιγά σιγά να χτίσουμε το μέταλλο, γιατί η ομάδα μας είναι νέα με πάρα πολλές αλλαγές που έγιναν φέτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P