Ράσταβατς: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, παρουσιάσαμε την ποιότητα μας»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως ο ΟΦΗ μπόρεσε να έχει ένα απολύτως ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλο το ματς, αν και υπήρχε νευρικότητα σε ορισμένες φάσεις.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι: «Πρώτα από όλα, νομίζω πως στο τέλος δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Για 94 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και απλά θέλαμε και ψάχναμε την στιγμή για να πετύχουμε ένα γκολ. Ήμασταν λίγο νευρικοί σε κάποιες περιπτώσεις, είτε με την μπάλα – είτε δίχως αυτήν. Αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη νευρικότητα ώστε να μην αντιδράμε όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να παίρνουμε τις λάθος αποφάσεις».

Για το αν οφείλεται στα λάθη που έγιναν: «Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν άτυχο, βλέποντας το δεν φάνηκε να είναι τόσο επικίνδυνη η κατάσταση. Οι ευκαιρίες μας με τον Χατζηθεοδωρίδη, το κλέψιμο από τον Ντραγκόφσκι, το σουτ του Γιουνγκ ήταν ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Παρουσιάσαμε την ποιότητα μας, μπορούμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Πιστεύω πως δείξαμε τις δυνατότητες μας, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να παίρνουμε αποτελέσματα σε παιχνίδια όπως αυτό».

Για τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο Παναθηναϊκός γύρισε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις στην δημιουργία φάσεων].

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P