Μεγάλο διπλό για τους Κουνάβους στην έδρα του ΠΟΗ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγαν από την έδρα του ΠΟΗ οι Κουνάβοι επικρατώντας με 1-2 για την 5η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

20/10/2024-12:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 0-1
ΠΟΗ
1
ΚΟΥΝΑΒΟΙ
2
Τελικό
 

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι δύο ομάδες αναζητούσαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 20ο λεπτό ο ΠΟΗ άγγιξε το γκολ, όταν ο Κανταρτζής έκοψε την μπάλα στον Λυραράκη, αυτός πλάσαρε, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Γεναράκη. Οι Κουνάβοι είχαν και αυτοί τις στιγμές τους με Σηφάκη και Κακουλάκη Χ., όμως το 0-0 δεν άλλαζε.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι Κουνάβοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κεγιαδάκης βρέθηκε στην μικρή περιοχή και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΟΗ ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τους Κουνάβους για το γκολ, σπαταλώντας ορισμένες καλές στιγμές για να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 57΄η ομάδα του Χρήστου Μουρτζάκη έκανε το 1-1, όταν ο Κανταρτζής βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-1.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήρε εξαιρετικό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παλεύουν να βρουν γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα. Στο 77′ οι Κουνάβοι πήραν εκ νέου προβάδισμα, όταν ο Γριβάκης σέντραρε και ο Γιώργος Κακουλάκης με υπέροχο σουτ έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P