Απίστευτο ξέσπασμα από τον Πέπε Μελ: «Θα βάλω το δάκτυλο στον κ@λο των παικτών για να ξυπνήσουν»

Ο Πέπε Μελ, που είχε ένα σύντομο πέρασμα και από τον ΟΦΗ, ξέσπασε μετά την ήττα της Τενερίφης από την Γρανάδα, με τα λόγια του να προκαλούν τις αντιδράσεις του κόσμου στην Ισπανία.

Η Τενερίφη διανύει μια δύσκολη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας αλλάξει από την 5η αγωνιστική τον προπονητή της, απομακρύνοντας τον Όσκαρ Κάνο στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων προσέλαβε τον Πέπε Μελ για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να τής χαρίσει βαθμολογική “ανάσα”, ωστόσο η Τενερίφη έχει κολλήσει στον πάτο της βαθμολογίας της Segunda Division μετά από δέκα αγωνιστικές.

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ (Δεκέμβριος 2023 – Φεβρουάριος 2024) είδε την ομάδα του να ταξιδεύει στη Γρανάδα και να συντρίβεται με 4-0, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεσπά στη συνέντευξη Τύπου, με λόγια που προκάλεσαν τις αντιδράσεις του κόσμου:

“Οι παίκτες αυτού του κλαμπ πρέπει να είναι έξαλλοι, εκνευρισμένοι και να έχει πληγωθεί η περηφάνια τους. Ζητώ συγγνώμη από τις κυρίες και τις δεσποινίδες, αλλά θα φροντίσω να βάλω το δάχτυλό μου στον κ@λο τους για να ξυπνήσουν. Θα πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις, αλλά σήμερα ήμασταν πολύ κακοί. Αυτή η ομάδα έτσι όπως έπαιξε σήμερα δεν μπορεί να δει την άνοδο. Ήμασταν πολύ κακοί”, ανέφερε χαρακτηριστικά, όντας έξαλλος ο Μελ.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P