Η προαναγγελία του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Η προαναγγελία της Super League για τις αναμετρήσεις του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Κρήτη έχουν σημειωθεί και τα τρία αποτελέσματα, αφού ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 το 2021-22, ο Παναθηναϊκός με 2-0 το 2022-23 και το 2023-24 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Ο Παναθηναϊκος με τη νίκη του στις 28 Αυγούστου 2022 έσπασε μια παράδοση που τον ήθελε να μην έχει επικρατήσει εκτός έδρας του ΟΦΗ από τις 15 Φεβρουαρίου 2015. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις είχαν μεσολαβήσει πέντε αγώνες πρωταθλήματος, όπου υπήρξαν δύο νίκες του ΟΦΗ και τρεις ισοπαλίες.

Το δημοφιλέστερο σκορ στις αναμετρήσεις ΟΦΗ – Παναθηναϊκός είναι η νίκη της ομάδας των Πρασίνων με 2-0 με επτά παρουσίες, ενώ στις ισοπαλίες κυριαρχεί το 1-1 με πέντε εμφανίσεις. Οι περισσότερες νίκες του ΟΦΗ είναι με 2-1.

Ο Γιώργος Βλαστός με 4 τέρματα είναι ο πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πέντε παίκτες με τρία γκολ, τους Δομάζο, Χαραλαμπίδη, Βαζέχα, Λυμπερόπουλο και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Οι Πράσινοι στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από την έδρα τους δεν έχουν νίκη, ενώ έχουν σκοράρει μόνο στο ένα από τα τρία. Απέναντι στην Athens Kallithea υπήρξε ισοπαλία 2-2, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια ηττήθηκαν με 2-0 από την ΑΕΚ.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
47 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
9 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ
16 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
22 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 52-78

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P