Στοίχημα: Πληρώνει 2.50 το combo με Ατρόμητο

Γεμάτο με αγώνες που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι το κουπόνι του Σαββάτου (19/10)! Μπορείτε να τσεκάρετε στο Betarades.gr όλα τα αποτελέσματα Super League ενώ προγνωστικό από το ελληνικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει σήμερα. Συγκεκριμένα, από το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναιτωλικός, ακολουθούν παρακάτω όλες οι λεπτομέρειες.

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη Super League πριν τη διακοπή, με εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Βόλο ο Ατρόμητος. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενή του στο πρωτάθλημα, μετά από την εκτός έδρας με 2-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες επί του Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1, επί της Λαμίας στο Περιστέρι με 4-2, καθώς και η εκτός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του στο γήπεδό του έχει μια νίκη, μια ισοπαλία, 1-1 με τον Άρη και δύο ήττες. Έχει πετύχει πέντε τέρματα στους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες του. Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, όμως, έχει δεχτεί γκολ.

Προκάλεσε αίσθηση η σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού με 1-0 στο Αγρίνιο επί της ΑΕΚ. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μετά την επικράτηση με 2-1 στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, από τον οποίο είχε ηττηθεί λίγες μέρες νωρίτερα με 2-1 για το Κύπελλο και πάλι στην Κρήτη, ενώ για το πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία, 1-1, με τον Αστέρα Τρίπολης. Στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία, 0-0, με τον Ολυμπιακό και δύο ήττες. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Στα τρία εξ αυτών, όμως, δέχτηκε γκολ.

Θέλει να βγάλει αντίδραση ο Ατρόμητος μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες, θα παίξει επιθετικά και θα κυνηγήσει το γκολ. Μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι στον Παναιτωλικό που δεν είναι το ίδιο δυνατός μακριά από το Αγρίνιο. Θα πάμε με το συνδυαστικό άσσος & Over 1.5 σε απόδοση 2.50.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P