Γ. Κοντάκης: «Στα 22 χρόνια ποτέ δεν κρύφτηκα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Την ευθύνη για την κακή εικόνα στο παιχνίδι με την Παλιανή ανέλαβε ο Γιάννης, ο οποίος έστειλε το μήνυμα της αντίδρασης για τα Δειλινά.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ποτέ του δεν κρύφτηκε στις κακές στιγμές, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την ήττα από την Παλιανή.

Ο Γιάννης Κοντάκης υποστήριξε πως πλέον είναι ευθύνη όλων να αλλάξει το κλίμα και η εικόνα των Δειλινών, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με το Λίντο.

Αναλυτικά είπε: «Στα 22 χρόνια προπονητικής καριέρας στο Ηράκλειο, ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από αποτυχίες. Όπως είμαι μπροστά στις επιτυχίες, είμαι μπροστά και στις αποτυχίες.

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Παλιανή και θεωρώ υποχρέωση μας να αναλογιστούμε όλοι την κατάσταση της ομάδας, να αναλάβουμε όλοι το ποσοστό της ευθύνης που μας αναλογεί και να προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε το κλίμα και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην πολύ σοβαρή και καλή ομάδα του Λίντο.

Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι αύριο θα φανούμε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε και των προσδοκιών που έχουν όλοι από εμάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P