Μ. Πίτσος: «Παιχνίδι πρόκληση – Φαβορί ο Ηρόδοτος»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ηρόδοτο ο προπονητής του Εργοτέλη, Μηνάς Πίτσος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για ένα παιχνίδι πρόκληση, ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλο μέγεθος και δυναμική. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έχρισε ως φαβορί τον Ηρόδοτο, τονίζοντας πως θέλει η ομάδα του να αποδείξει απέναντι σε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο πως μπορεί να είναι απόλυτα ανταγωνιστική.

Αναλυτικά είπε: «Νομίζω το Ηράκλειο, σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκονται αυτές οι δύο ομάδες προσελκύουν τον κόσμο του.

Καταλαβαίνουμε το μέγεθος των δύο ομάδων, ειδικά όταν έχεις περάσει και από τις δύο, αντιλαμβάνεσαι τη δύναμη και το μέγεθος τους.

Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Το φαβορί είναι ο Ηρόδοτος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι και να δείξουμε ότι είμαστε πλήρως ανταγωνιστική ομάδα.

Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα πλήρως ανταγωνιστικό πρόσωπο γιατί κόντρα σε μία τέτοια ομάδα μόνο έτσι μπορείς να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Θέλουμε τη μεγάλη βοήθεια του κόσμου και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος για να δούμε τον Εργοτέλη ψηλά, και τα επόμενα χρόνια ακόμη ψηλότερα.

Το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Θέλουμε να δείξουμε κι εμείς ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα, να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι και να πάρει ο καθένας αυτό που αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P