Π. Γιακουμάκης: «Να πάρουμε το τρίποντο και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι με τον ΕΓΟΗ για τον Πέτρο Γιακουμάκη που αντιμετωπίζει μία ομάδα στην οποία έχει περάσει πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το παιχνίδι, τονίζοντας πως πιστεύει πως αν η ομάδα του δείξει το πρόσωπο που μπορεί, τότε θα πάρει το τρίποντο της νίκης που είναι και το ζητούμενο.

Το σημαντικό για τον προπονητή του ΟΦΑΜ είναι πως μπορεί και πάλι να υπολογίζει στους Σκουλούδη και Ρογδιανάκη, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Σηφάκη.

Εκτός μένουν οι μόνιμα τραυματίες Ανδρεαδάκης και Δεληγιαννάκης, ενώ θα λείψει και ο Μπαγκαλάκης που αποκόμισε πρόβλημα στο ματς Κυπέλλου και ο Λεμονάκης που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.

Το σχόλιο του Πέτρου Γιακουμάκη για το παιχνίδι:

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, έχοντας περάσει πολλά χρόνια στον ΕΓΟΗ ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως βοηθός προπονητή. Ωστόσο, τώρα ανήκω στον ΟΦΑΜ και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς, κάτι που θέλουμε να το αποδείξουμε

Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή μετά τη νίκη-πρόκριση στα πέναλτι στο ματς Κυπέλλου. Αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει, είτε εύκολα είτε δύσκολα, θα πάρουμε το τρίποντο, που είναι και ο στόχος μας.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να πάρουμε το τρίποντο και να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P