Κ. Πρινιανάκης: «Κοιτάμε κατάματα τον οποιοδήποτε αντίπαλο συναντήσουμε στον δρόμο μας»

Ο Κώστας Πρινιανάκης μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, Α.Ο Χαϊδαρίου.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τρόπο που προσεγγίζουν κάθε παιχνίδι αλλά και την εμπιστοσύνη του ίδιου στους προπονητές του και τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει θετικά στο πρωτάθλημα και προπορεύεται στον όμιλο μας, όμως δε μας φοβίζει αυτό.

Κάθε παιχνίδι που έρχεται για εμάς πάντα είναι σαν τελικός και ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση με στόχο την νίκη.

Είμαστε ένα δυνατό, νεανικό σύνολο σαν ομάδα και κοιτάμε κατάματα τον οποιοδήποτε αντίπαλο συναντήσουμε στον δρόμο μας.

Γνωρίζαμε από την έναρξη της προετοιμασίας μας τις απαιτήσεις, του πιο δύσκολου γκρουπ της φετινής Γ’ Εθνικής στο οποίο ανήκουμε, όμως είμαστε αποφασισμένοι να παρουσιάσουμε σε κάθε αναμέτρηση μια εικόνα ανταγωνιστικού αντιπάλου και θα παλέψουμε μέχρι και στο τελευταίο λεπτό των αγώνων μας για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Έχω εμπιστοσύνη στους προπονητές μας, στην δουλειά που πραγματοποιείται στις προπονήσεις, αλλά και στις ικανότητες και την θέληση όλων μας και πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες, στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P