Αγγ. Κατσαβούνης: «Με έχουν αγκαλιάσει οι συμπαίκτες μου-Πολύ βελτιωμένη η ΑΕΚ φέτος»

Ο Άγγελος Κατσαβούνης μίλησε στο GRANDSPORT για το παιχνίδι στο Ασήμι, για το φετινό επίπεδο της ΑΕΚ Delta KTEO, αλλά και για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει προπονητής και συμπαίκτες.

Ο 18χρονος μέσος της AEK Delta KTEO συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, με τους πιο έμπειρους συμπαίκτες του να του δείχνουν εμπιστοσύνη στα παιχνίδια της ομάδας, έχοντας χάσει πολύ λίγα λεπτά από την περυσινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Κατσαβούνη:

Για το παιχνίδι με το Ασήμι: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς».

Για το φετινό επίπεδο της ΑΕΚ: «Είναι σίγουρα πολύ βελτιωμένο σε σχέση με την περυσινή σεζόν, με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ και η ομάδα έχει φέτος μεγαλύτερους στόχους».

Για τον προπονητή του, Άγγελο Κασσωτάκη: «Με βοηθάει να γίνω καλύτερος μέρα με τη μέρα και μου δείχνει καθημερινά εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ πολύ γι’αυτό, καθώς είναι πολύ σημαντικό και για εμένα».

Για την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του: «Νιώθω περήφανος που έχω αγωνιστεί τόσο πολύ από την περσινή χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύονται και με έχουν αγκαλιάσει με αυτό τον τρόπο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P