Μ. Κεφάκης: «Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον προπονητή-Για να κερδίσουμε πρέπει να βγάλουμε ένταση»

Για το ματς με την Μινωική αλλά και το ξεκίνημα του Ρωμανού στο πρωτάθλημα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μιχάλης Κεφάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Μινωική διψάει για βαθμούς και για αυτό τον λόγο θα πρέπει η ομάδα του να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Ακόμα αναφέρθηκε στην εικόνα του Ρωμανού λέγοντας πως εβδομάδα με την εβδομάδα παίρνουν όλοι αυτοπεποίθηση προκειμένου να πάρουν στο τέλος της σεζόν αυτό που θέλουν…

Για το παιχνίδι με την Μινωική: «Έρχεται για εμάς ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ απαιτητική έδρα με μια ομάδα που διψάει για βαθμούς και όλο αυτό από μόνο του δείχνει ότι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε που είναι και ο στόχος .

Σύμμαχος μας η εικόνα μας και οι βαθμοί που συγκεντρώσαμε τις τελευταίες αγωνιστικές που μας προσέφεραν μια παραπάνω ηρεμία ώστε να δουλέψουμε στην προπόνηση με ακόμα πιο καθαρό μυαλό και να βελτιωθούμε σε τομείς που το χρειαζόμαστε .

Σίγουρα όμως για να κερδίσουμε θα πρέπει για ακόμα ένα ματς να βγάλουμε πολύ μεγάλη ένταση που είναι και από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι που θέλει ο κοουτς».

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Γενικά η χρονιά μας θεωρώ ότι θα εξελιχθεί καλά καθώς εβδομάδα με την εβδομάδα αποκτάμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και να είμαστε από τις ομάδες που θα διακριθούν .

Ξεκινήσαμε κάπως μουδιασμένα το πρωτάθλημα αλλά βρίσκουμε το δρόμο μας καθώς και εμείς οι παίκτες εμπιστευόμαστε απόλυτα τον προπονητή όπως και εκείνος εμάς οπότε για άλλη μια χρονιά ο Ρωμανός θα είναι στις βαθμολογικές θέσεις που τον έχουμε συνηθίσει και γιατί όχι ακόμα ψηλότερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P