Γ. Καργιωτάκης: «Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθειά μας»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καργιωτάκη ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη υπογραμμίζουν τη σημασία του παιχνιδιού για την ομάδα του Ηροδότου, ενώ δείχνουν την αποφασιστικότητα και τη σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν κάθε αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο Καργιωτάκης δήλωσε: «Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθειά μας. Ένας αγώνας σαν όλους τους άλλους. Θα τον αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και με πίστη στην ομάδα μας. Σιγά σιγά προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας σαν ομάδα, καθώς οι απουσίες που είχαμε έχουν ελαττωθεί αισθητά. Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι για ποιον σύλλογο αγωνιζόμαστε και το αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή. Έτσι, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε ακόμα ένα παιχνίδι».

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία του Ηροδότου στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Τόσο το DNA της ομάδας όσο και η ποιότητα των παικτών δεν μας αφήνουν περιθώρια για τίποτα λιγότερο. Η παρουσία μας στο πρωτάθλημα, αν λάβουμε υπόψη τις απουσίες που είχαμε, είναι θετική, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή».

Τέλος, σχολίασε το επίπεδο του πρωταθλήματος, λέγοντας: «Σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα, με τόσο καλές ομάδες, θα προσπαθήσουμε να έχουμε διάρκεια ως ομάδα. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα είναι καταλυτικός παράγοντας για την πορεία μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P