Ν. Ντελάκης: «Η οργάνωση στη Χερσόνησο δεν είναι ερασιτεχνικού επιπέδου»

Ο Νίκος Ντελάκης μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το παιχνίδι της Χερσονήσου στις Μοίρες, τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και την οργάνωση επαγγελματικού επιπέδου που επικρατεί στην ομάδα του λιμανιού.

Ο ικανός αμυντικός της ομάδας του λιμανιού, που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα, τονίζει πως η παρουσία της Χερσονήσου ως τώρα ικανοποιεί. παρότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τις Μοίρες ο Ντελάκης υποστηρίζει πως είναι μία δύσκολη έδρα, ωστόσο ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη, ενώ ο έμπειρος άσος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οργάνωση επαγγελματικού επιπέδου που επικρατεί στη Χερσόνησο.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με τις Μοίρες: «Πάμε σε μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο μια νεανική ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, με στόχο τη νίκη. Αν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε σαν ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς.

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Η πορεία μας έως τώρα μας βρίσκει ικανοποιημένους, όμως έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα.

Το πρωτάθλημα σε επίπεδο ανταγωνισμού και ποιότητας δεν μας εκπλήσσει γιατί είναι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Πιστεύω έξι-επτά ομάδες θα είναι πολύ κοντά στην κορυφή μέχρι τέλους».

Για την οργάνωση στη Χερσόνησο: «Η οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα θα έλεγα ότι δεν είναι ερασιτεχνικού επιπέδου. Το σωματείο βγάζει μια υγεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P