Ντ. Μαρκάκης: «Μόνο νίκη με Νέα Ιωνία, με τον κόσμο δίπλα μας»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο Ντίνος Μαρκάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΑΝ με τη Νέα Ιωνία, το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά και στην απαραίτητη στήριξη του κόσμου του Αγίου Νικολάου.

Σε μία εμβληματική μορφή για τον ΑΟΑΝ έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος Μαρκάκης, ένας ποδοσφαιριστής που έχει δεθεί όσο λίγοι με τους «μπλε», δίνοντας το παρών σε όλες τις μεγάλες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων χρόνων.

Ο 29χρονος επιθετικός έκανε το δικό του σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα συγκομιδή.

Ο Ντίνος Μαρκάκης αναφέρθηκε στη σημασία στήριξης του κόσμου του σωματείου, ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία ήταν ξεκάθαρος, πως ο ΑΟΑΝ θέλει μόνο νίκη!

Αναλυτικά ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής ανέφερε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό για εμάς, το σκεφτόμαστε, φαντάσου, από την Κυριακή που τελείωσε η αναμέτρηση με τη Μαρκό! Έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη, δεν υπάρχει άλλη σκέψη! Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας με τον κόσμο μας δίπλα!».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της ομάδας: «Όχι, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε και έχουμε σκοπό να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από την Κυριακή.

Είχαμε κάποια καλά ημίχρονα στα πρώτα ματς, αλλά αυτά δεν αρκούν για να πάρεις αποτέλεσμα. Έχουμε πατήσει πάνω στα καλά μας διαστήματα και έχουμε σκοπό να κάνουμε την εικόνα μας να είναι έτσι σε όλο το ματς, ώστε να κερδίζουμε και να αναστρέψουμε την εικόνα μας!

Για τον κόσμο και αν η στήριξη του είναι ιδιαίτερα σημαντική φέτος: «Εννοείται πως έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας δίπλα μας! Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια! Θέλουμε να έρθει κι άλλος κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να ξανακάνουμε την έδρα μας φρούριο και να μην χάνουμε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P