Τα περαστικά στον Β. Χατζηδάκη και οι ευχές στον Γ. Τσακιράκη

Ο Κόρακας ευχήθηκε περαστικά στον Βαγγέλη Χατζηδάκη για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με το Μαρτινέγκο, ενώ ευχές έστειλα και στον Γιώργο Τσακιράκη που έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Δύο «καλά» και ένα «κακό» είχε η μέρα για τον Κόρακα, που προκρίθηκε στην 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αλλά «έχασε» τον Βαγγέλη Χατζηδάκη που αποχώρησε από το γήπεδο του Μαρτινέγκο.

Το δεύτερο καλό, ήταν η γέννηση του δεύτερου παιδιού του Γιώργο Τσακιράκη, με την σύζηγό του, Έφη, να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, με την οικογένεια της Πόμπιας να εύχεται τα καλύτερα προς τον αρχηγό της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Κόρακα:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση σήμερα σε ένα δραματικό παιχνίδι όπως εξελίχτηκε με ανατροπή και τελειώνοντας τον αγώνα με 9 παίχτες! Περαστικά στον παίχτη μας Χατζηδάκη Βαγγέλη και να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα. Συνεχίζουμε…

Και το δεύτερο καλό νέο της ημέρας αφορά τον αρχηγό της ομάδα μας Τσακιράκη Γιώργο που έγινε σήμερα για δεύτερη φορά πατέρας, η σύζυγος του Έφη έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Τις ευχές μας από όλη την οικογένεια του ΦΣ ΚΟΡΑΚΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P