Μ. Κανταρτζής: «Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα πως θα πάρουμε τα δύο διπλά!»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ένας εκ των πρωταγωνιστών στο εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού Ηρακλείου, Μάνος Κανταρτζής.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει κάνει ήδη από τα πρώτα παιχνίδια με τα «πράσινα» αισθητή την παρουσία του, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τρεις νίκες στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν, κάτι που όπως παραδέχεται, ούτε ο ίδιος δεν περίμενε.

Ο ικανός φορ κάνει το δικό του σχόλιο για το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 , ενώ αναφέρεται στο… περίεργο όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι με τους Κουνάβους που ακολουθεί.

Αναλυτικά είπε:

Για το αν περίμενε ένα τόσο καλό ξεκίνημα στη σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρουμε και τα δύο διπλά (μέσα σε Παλιανή και Άγιο Δημήτριο) και περίμενα ότι κάτι θα αφήναμε πίσω από βαθμούς. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η ομάδα μας είναι πολύ ανταγωνιστική.

Γενικότερα νομίζω, ότι αποτελούμαστε από παίχτες, που δεν παρατάνε τα ματς και τα καλά αποτελέσματα έρχονται ως συνέχεια αυτού, παρότι και η ποιότητα από το σύνολό μας δεν λείπει».

Για τη δυναμική του φετινού πρωταθλήματος και τι μπορεί να πετύχει ο ΠΟΗ: «Είναι ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων και ενός ομίλου, έπειτα από τέσσερις  χρονιές, που γινόταν σε 2 ομίλους και είναι πολύ λογικό να είναι πιο ανταγωνιστικό για τη μάχη των πρώτων θέσεων τουλάχιστον.

Σε αυτή τη μάχη του πρωταθλήματος, η ομάδα μας δεν έχει κάποιο στόχο για διάκριση (φανερό τουλάχιστον) ή κάποια πίεση για καλά αποτελέσματα και αυτό μας κάνει σίγουρα πιο επικίνδυνους για όλους τους αντιπάλους μας.

Είμαστε ένα σύνολο με πολύ καλούς χαρακτήρες, όσο και παίχτες, που έχουμε αρχίσει να δενόμαστε ολοένα και περισσότερο. Τι καλύτερο να ζητήσει μία ομάδα από αυτό;».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Κουνάβους: «Το ματς της Κυριακής είναι περίεργο. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και ίσως είναι το πρώτο ματς μας φέτος, που λόγω της βαθμολογικής κατάστασης, μπαίνουμε ως φαβορί.

Οι Κουνάβοι, όμως, είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, διψάει για βαθμούς, μας έχουν ήδη κερδίσει σε ένα φιλικό στην αρχή της σεζόν και είμαι σίγουρος, ότι θα λάτρευαν να το ξανακάνουν.

Παρόλα αυτά, αν δείξουμε τη κατάλληλη σοβαρότητα στο ματς και κρατήσουμε τις αρετές, που μας διακρίνουν σαν ομάδα, θεωρώ, ότι μπορούμε να πάρουμε την άτυπη ρεβάνς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P