Ο ΟΦΗ υπενθυμίζει τον βήματα για την είσοδο με τον Παναθηναϊκό

Ενόψει του αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ υπενθυμίζει στον κόσμο του την διαδικασία για να μπορέσει να μπει στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει, για άλλη μια φορά, τον κόσμο για το νέο σύστημα εισόδου στο «Γεντί Κουλέ», που θα χρειαστεί να ταυτοποιήσει το εισιτήριο του, προτού βρεθεί στον χώρο του γηπέδου, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει! Για να εξασφαλίσεις τη θέση σου στις εξέδρες του «Θ. Βαρδινογιάννης» και να ζήσεις από κοντά όλες τις στιγμές της αναμέτρησης, εξασφάλισε άμεσα το εισιτήριό σου! Σε περιμένουμε στο γήπεδο!

Εισιτήρια:
– Ηλεκτρονικά, από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και από την ιστοσελίδα της Ticketmaster.
– Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 21:00 & Κυριακή 10:00 – 18:00)

*Από σήμερα (14/10) η Κάρτα Φίλου ΟΦΗ είναι ξανά διαθέσιμη για όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας.

-Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι, με βάση την κυβερνητική απόφαση, από την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς την χρήση της εφαρμογής GOV.gr Wallet. Γι’ αυτό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η εγκατάσταση της απ’ όσους δεν την διαθέτουν.

-Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας, αποκλειστικά άνω των 67 ετών, δεν διαθέτουν κινητό τηλέφωνο smartphone προκειμένου να «κατεβάσουν» την εφαρμογή “GOV.gr wallet” για την αγορά εισιτηρίου, θα μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της ΠΑΕ που βρίσκεται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9), ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ προκειμένου να πραγματοποιούν τη διαδικασία ταυτοποίησης και να αποκτούν εκτυπωμένο το εισιτήριό τους.

Η διαδικασία ταυτοποίησης και εκτύπωσης εισιτηρίου για τους άνω των 67 ετών, θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00. Tην ημέρα του αγώνα (Κυριακή 20/10) η παραπάνω διαδικασία θα γίνεται από τις 10:00 ως τις 17:30.

-If you are a non-Greek resident and you want to attend the match, please contact the Ticketing Department at tickets@oficretefc.com, before purchasing your ticket».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P