Στοίχημα: Γερμανία – Ολλανδία με Over στο 1.95

Αμείωτη παραμένει η δράση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και σήμερα Δευτέρα (14/10), με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται για το Nations League. Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο παιχνίδι Γερμανία – Ολλανδία από το οποίο το Betarades.gr εντόπισε πάμε στοίχημα προγνωστικά με αξία. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε για σήμερα.

Στις 21:45 η Γερμανία υποδέχεται την Ολλανδία στην “Allianz Arena” για την 4η αγωνιστική της League A. Το εμπόδιο της Βοσνίας κατάφερε να ξεπεράσει την προηγούμενη αγωνιστική η Γερμανία, που πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη με 2-1. Προηγήθηκε η ισοπαλία 2-2 με την Ολλανδία, ενώ στην πρεμιέρα διέλυσε με 5-0 την Ουγγαρία, βρίσκεται στην κορυφή με επτά βαθμούς και στο +2 από την αποψινή της αντίπαλο.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Ουγγαρίας η Ολλανδία, που έμεινε στο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν η δεύτερη σερί της ισοπαλία, καθώς προηγήθηκε αυτή με τη Γερμανία (2-2), ενώ την 1η αγωνιστική διέλυσε με 5-2 τη Βοσνία. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Γερμανία έχει απόψε την ευκαιρία να την “κλειδώσει” την πρώτη θέση και θα μπει αποφασιστικά στο ματς, κόντρα στην Ολλανδία που είναι υποχρεωμένη να πάρει ρίσκα στο Μόναχο μετά την απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής, έχει την ποιότητα να απειλήσει, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Προβλέπουμε ανοικτό παιχνίδι, επιλογή μας το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P