Στοίχημα: Στήριξη στην Ελλάδα με combo για το 4/4

Για ακόμη μια ημέρα το βλέμμα είναι στραμμένο στα παιχνίδια του Nations League, με την αναμέτρηση Ελλάδα – Ιρλανδία να ξεχωρίζει φυσικά από το κυριακάτικο πρόγραμμα. Δράση με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα όπως στη Super League 2 αλλά και τη Segunda Division Ισπανίας και το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση με αξία από το παιχνίδι της Εθνικής μας, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Γ. Καραϊσκάκης” η Ελλάδα υποδέχεται την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο. Με μεγαλειώδη εμφάνιση η Ελλάδα κατάφερε την Πέμπτη (10/10) να πανηγυρίσει ιστορική νίκη με 2-1 επί της Αγγλίας στο “Γουέμπλεϊ” σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματισμό μετά την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τους διεθνείς να πραγματοποιούν μια αψεγάδιαστη εμφάνιση. Με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, η Ελλάδα μετρά 3/3 νίκες με επιμέρους σκορ 7-1, είχαν προηγηθεί οι νίκες του Σεπτέμβρη κόντρα σε Φινλανδία (3-0) και Ιρλανδία (0-2), βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ με 9 βαθμούς, στο -3 η Αγγλία, τρεις βαθμούς συγκέντρωσε η Ιρλανδία, ενώ η Φινλανδία παραμένει χωρίς πόντο.

Σε ένα παιχνίδι που δυσκολεύτηκε αρκετά, η Ιρλανδία κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας της Φινλανδίας. Βρέθηκε στο 17’ πίσω στο σκορ, δυσκολεύτηκε να βρει κενούς χώρους, με γκολ στο 57’ και στο 88’ πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ήταν και η πρώτη της νίκη, αφού προηγήθηκαν οι εντός έδρας ήττες από Αγγλία (0-2) και Ελλάδα (0-2). Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Ελλάδα παίζει με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Αγγλίας, θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου, έχει σύμμαχο και την παράδοση με την Ιρλανδία. Δε θεωρούμε πως θ’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, επιλέγουμε το συνδυαστικό 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P