Ήττα στη Θεσσαλονίκη για την Κ15 του ΟΦΗ

Η εξαιρετική εμφάνιση της Κ15 του ΟΦΗ αλλά και οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν ήταν αρκετές ώστε να πάρει βαθμούς στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη του Άρη για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με πλασέ του Ακτινάκη. Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 8’ με τον Τσαλπατούρο και έφτασε στην ισοφάριση στο 9’ με τον Κογκάκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλπατούρου.

Στο 13’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Θωμά, ενώ στο 23’ ο Πατραμάνης ήταν άστοχος σε τετ α τετ. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου ο Βαρδουλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Κακάνη.

Η καλή εικόνα του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο β’ ημίχρονο, χάνοντας μια ακόμα ευκαιρία στο 55’, όταν ο Πατραμάνης σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων» να έχει απάντηση.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ο Άρης ήταν αυτός που βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 78’ ο Κωστίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Ξυφανταράκη για το 2-1.

Στις καθυστερήσεις, μετά από ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Κυριάκου Πετρά, ο Παναγιωτάκης έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία των γηπεδούχων και το 2-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ15 ΟΦΗ (Κ. Πετράς): Ξυφανταράκης, Κογκάκης, Κλάδος (60′ Καπαρός), Κλωνάρης, Φιλάι, Βαρδουλάκης, Δρίμης (70′ Παναγιωτάκης), Τσαλπατούρος, Πατραμάνης (60′ Μπουλούκας), Χριστοδουλάκης (67′ Πατεράκης), Θωμάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P