Δ. Στεφανάκης: «Στόχος στην έδρα μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο Δημήτρης Στεφανάκης ενόψει της αναμέτρησης του ΑΟ Τυμπακίου με το Χαϊδάρι για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ τόνισε πως το κυριακάτικο παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως και κάθε αναμέτρηση στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος για τον στόχο του Τυμπακίου που μέσα στην έδρα του θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά είπε: «Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά ο στόχος μας, όπως και σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας, είναι να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ξεκινήσαμε τη χρονιά με μια μεγάλη νίκη που μας έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια, η οποία μέχρι τώρα έχει δείξει πως όλα τα παιχνίδια θα κρίνονται στις λεπτομέρειες και πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος για να πάρεις οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα.

Προτεραιότητά μας είναι να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και να καταφέρουμε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον στόχο της παραμονής, που έχουμε θέσει από την αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P