Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο Πολωνία – Πορτογαλία

Τα βλέμματα τραβούν τα δυνατά παιχνίδια εθνικών ομάδων της Ευρώπης το Σάββατο (12/10). Το Betarades.gr ξεχώρισε τα κορυφαία Προγνωστικά Nations League με μια δυνατή επιλογή για τον αγώνα Πολωνία – Πορτογαλία.
 
Μέτρια η παρουσία της Πολωνίας στην αναμέτρηση με την Κροατία για το Nations League στο Όσιγιεκ, όπου έχασε δίκαια με 1-0. Αντίθετα, στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση είχε κερδίσει εκτός έδρας με 3-2 την Σκωτία, ενώ στην τελική φάση του πρόσφατου Euro που έγινε στη Γερμανία, ηττήθηκε με 2-1 από την Ολλανδία, με 3-1 από την Αυστρία και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γαλλία. Τα πάει καλά στην έδρα της, καθώς στους πέντε τελευταίους αγώνες έχει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με την Τσεχία. Έχει σημειώσει πέντε τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στα εφτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα, όμως, φιλικά και επίσημα, δέχτηκε γκολ.
 
Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Πορτογαλίας στο Nations League, καθώς έχει κάνει το απόλυτο στις πρώτες δυο αγωνιστικές. Επικράτησε εντός έδρας με 2-1 επί της Κροατίας και με το ίδιο σκορ επί της Σκωτίας, ενώ στην τελική φάση του Euro έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου έχασε με 5-3 στα πέναλτι (κ.δ. 0-0) από τη Γαλλία και αποκλείστηκε. Εντυπωσιακή η εκτός έδρας συγκομιδή της, καθώς στους εφτά τελευταίους αγώνες της έχει έξι νίκες και μια ήττα, με 1-0 από την Ελβετία. Έχει σκοράρει εφτά φορές στους δυο τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, όμως, ανεξαρτήτως έδρας, δέχτηκε γκολ.
 
Η Πορτογαλία έχει το προβάδισμα για τη νίκη, όμως η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Η Πολωνία σκοράρει με συνέπεια στην έδρα της, ενώ έχουν τέρματα, συνήθως, τα μεταξύ τους παιχνίδια. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P