Αγγ. Κουρουγκιαβούρης: «Θεαματικά θα είναι ένα πολύ καλό ματς με τον Γιούχτα Β’»

Ο Άγγελος Κουρουγκιαβούρης, μέσα από τα social media των Δαφνών, μίλησε για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, για την 2η αγωνιστική, απέναντι στον Γιούχτα Β (12/10, 16:00).

Ο Άγγελος Κουρουγκιαβούρης πέτυχε το πρώτο γκολ των Δαφνών για τη φετινή σεζόν, απέναντι στον Αστέρα Μυρτιάς, και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για το πρώτο προσωπικό του τέρμα φέτος, αλλά και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Γιούχτα Β’ (12/10, 16:00).

Οι δηλώσεις του Άγγελου Κουρουγκιαβούρη:

Για το πρώτο φετινό γκολ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ξεκινήσω με γκολ τη φετινή σεζόν και ελπίζω να σκοράρω όσες φορές χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την δυναμική του φετινού ρόστερ: «Η δυναμική της ομάδας είναι αρκετά καλή, απ’ όσο δείξαμε και στο παιχνίδι στην Μυρτιά, αλλά και τα παιχνίδια της προετοιμασίας. Επίσης, όπως έχω πει ξανά στο παρελθόν, είμαστε μια ομάδα που δεν μας ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα, όσο το να παρουσιάσουμε μια καλή και ανταγωνιστική εικόνα μέσα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Γιούχτα Β: «Το παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας απέναντι στον Γιούχτα Β θα είναι, θεαματικά, ένα πολύ καλό ματς, διότι και οι δύο ομάδες έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα πάρουμε τη νίκη και το πρώτο τρίποντο για τη φετινή χρονιά

Τέλος, θέλω να καλέσω τον κόσμο της ομάδας μας για να βοηθήσει με την φωνή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου και να μας στηρίξει από την αρχή μέχρι το τέλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P