Μ. Μπούσης: «Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα το σπίτι σου»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον φίλο και πρώην προπονητή της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, μίλησε για την δυσκολία να πεί αντίο στον πρώην προπονητή της ομάδας, τονίζοντας πως η οικογένεια είναι το παν και υποστηρίζοντας τον στην απόφαση αυτή.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Μπούση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι δύσκολο να πω αντίο σε κάποιον που είναι όσο κοντά είναι σε μένα όσο ο Τραϊανός. Όταν η ομάδα μας αντιμετώπιζε προκλήσεις, ο Τραϊανός μπήκε μέσα και έφερε έναν ανανεωμένο αέρα ελπίδας, σκοπού και νοοτροπίας νικητή.

Καθοδήγησε το πλοίο με την ηγετική του νοοτροπία, την ηρεμία του και την αγάπη του για το παιχνίδι, αλλά παράλληλα ενέπνευσε τους παίκτες μας με το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Ήταν μέντορας σε πολλούς και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για την αποχώρησή του. Αλλά, η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη και θα στηρίξουμε την απόφασή του.

Θα μας λείψει αρκετά, εντός και εκτός γηπέδου και εύχομαι σε εκείνον και τους αγαπημένους του τα καλύτερα. Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα ένα σπίτι για σένα. Με πολύ αγάπη και σεβασμό Μιχάλης Μπούσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P