Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό στο 2.40

Άλλη μια μέρα είναι η Παρασκευή (11/10) που στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα κυριαρχούν οι αγώνες εθνικών ομάδων, ενώ στο μπάσκετ υπάρχει δράση στην Ευρωλίγκα. Το Betarades.gr εντόπισε τα πιο δυνατά Προγνωστικά Eurolegue από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Κάουνας.
 
Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς έχασε στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε με 82-71 την περασμένη Παρασκευή. Πρώτος σκόρερ ο Ράιτ (15 π., 7 ρ., 2 κλ.), διψήφιοι και οι ΜακΚίσικ (13 π.) και Βεζένκοφ (11 π., με 4/6 σουτ). Στο εγχώριο πρωτάθλημα τη Δευτέρα, κέρδισε εκτός το Λαύριο με 93-75. Δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Φαλ, όπως και ο έτερος σέντερ, Μιλουτίνοβ, καθώς και ο γκαρντ Έβανς. Η συμμετοχή του “ψηλού” Πετρούσεβ θα αποφασιστεί πριν το τζάμπολ.
 
Κέρδισε η Ζάλγκιρις και την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη Πέμπτη στο Κάουνας με 74-67. Ξεχώρισε ο Φρανσίσκο (19 π., με 4/6 τρίποντα, 4 ρ., 3 ασ.), καθώς και ο Μπραζντέικις (17 π., με 7/11 δίποντα, 5 ρ.). Στη συνέχεια, την Κυριακή, για το πρωτάθλημα Λιθουανίας,έχασε από τη Ρίτας με 91-88 εκτός έδρας και δέχτηκε για πρώτη φορά στη σεζόν πάνω από 76 πόντους. Δεν υπολογίζεται σήμερα ο γκαρντ Ντιμσά, δύσκολα θα προλάβει ο φόργουορντ Μάνεκ.
 
Στην προϊστορία των δύο ομάδων έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας έχει ο Ολυμπιακός. Μπορούν να γίνουν επτά αν η ομάδα του Πειραιά καταφέρει να ανεβάσει τον ρυθμό του ματς. Θα πάμε με το combo άσσος και Over 154.5 πόντοι στο 2.40.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P