Ανακοίνωσε Στ. Κίτο ο Εργοτέλης

Ανακοινώθηκε η συμφωνία του Εργοτέλη με τον Σταύρο Κίτο.

Παίκτης του Εργοτέλη είναι με κάθε επισημότητα ο Σταύρος Κίτος, με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την συμφωνία το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τον Άγιο Νικόλαο, αναμένεται να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα του Μηνά Πίτσου που δυναμώνει σημαντικά…

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με αρκετές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εντάσσει η ομάδα μας στο δυναμικό της. Ο Σταύρος Κίτος συμφώνησε και θα ενισχύσει τον Εργοτέλη, καθώς μετά από συνάντηση με τη Διοίκηση της ομάδας συμφώνησε σε όλα και την Τετάρτη έκανε την πρώτη του προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου και των συνεργατών του.

Ο 28χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ζακυνθιακού, από όπου μεταπήδησε στη Ζάκυνθο. Έπειτα πέρασε από την Προοδευτική, το Ναύπλιο, πριν αγωνιστεί στην Κύπρο και τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου. Έπειτα, το 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε δύο “γεμάτες” σεζόν με τον Άγιο Νικόλαο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ τη περσινή σεζόν, στο πρώτο μισό της αγωνίστηκε στην Επισκοπή και στο δεύτερο μισό στον Παναιγιάλειο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P