Δημ. Χωματάς: «Να δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο»

Ο προπονητής της Τυλίσου, Δημήτρης Χωματάς, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του αγώνα με τη Δαμάστα, αναλύοντας τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και τη σημασία των επόμενων αναμετρήσεων.

Στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στους στόχους για το επόμενο παιχνίδι, καθώς και στη στρατηγική που θα ακολουθήσει η ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του προς τον Γιώργο Βλατά και την οικογένειά του.

Στη δήλωσή του, ανέφερε: «Ξεκινώντας την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Δαμάστα συζητήσαμε με τα παιδιά για την εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο ματς με το Λίντο όλοι ξέρουμε ότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτό που έχουμε δουλέψει σαν ομάδα και αυτή τη βδομάδα δουλέψαμε αρκετά στο πως θα την βελτιώσουμε.

Η Δαμάστα είναι το πρώτο από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια και θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα η οποία χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση στην αμυντική μας λειτουργία και από κει θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε φάσεις επιθετικά έτσι ώστε να έχουμε τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ που θα μας δώσει την νίκη.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι να το ευχαριστήσουμε όλοι. Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον φίλο Γιώργο Βλατά και στην οικογένεια του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P