«Πνιγμός εντός ύδατος» η αιτία του θανάτου του Μπάλντοκ

«Πνιγμός ύδατος» ήταν η αιτία του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σύμφωνα με την νεκροτομή.

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή που έγινε στο σώμα του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του. Εκείνη έλαβε χώρα στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έγιναν παράλληλα και οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα, για να βγουν.

Σοκαρισμένοι όλοι στον Παναθηναϊκό, αποφάσισαν ακύρωση των προπονήσεων
Όπως φάνηκε από την νεκροτομή, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό ύδατος, δηλαδή κατάπιε νερό εν ζωή. Δεν υπήρχαν σημάδια, μώλωπες ή τραύματα που να δείχνουν τυχόν εγκληματική ενέργεια.

Το… κουβάρι της τραγική είδησης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται λίγες ώρες νωρίτερα, όταν η σύζυγός του που βρισκόταν στην Αγγλία, άρχισε να τον αναζητεί, καθώς το παιδί τους είχε γενέθλια. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν απαντούσε στις κλήσεις της και εκείνη άρχισε να ανησυχεί, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να πάει στο σπίτι να δει τι είχε συμβεί.

Απο το μεσιτικό γραφείο ενημέρωσαν τον Μπακασέτα και τον Παναθηναϊκό για τον θάνατό του
Μόλις αυτός έφτασε στο σημείο, λίγο μετά τις 22:25 και μπήκε στο σπίτι, είδε τον διεθνή άσο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετά από 9 λεπτά είχε ήδη φτάσει εκεί. Αμέσως πιστοποίησαν τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να αναλάβει η Ασφάλεια.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, βλέπετε, όταν δηλαδή πιστοποιείται θάνατος ανθρώπου μέσα σε σπίτι, η ΕΛ.ΑΣ σφραγίζει τον χώρο, ενώ καλείται η σήμανση και φυσικά ιατροδικαστής, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση δεν διαπίστωσε κάποιο εξωτερικό τραύμα του άτυχου ποδοσφαιριστή. Σήμερα είναι να γίνει η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν τα αίτια θανάτου του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα για το τί συνέβη και φτάσαμε σε αυτή την τραγική είδηση, παίρνοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Την ίδια ώρα, έξω από το σπίτι του 31χρονου δεξιού μπακ είχαν μαζευτεί παίκτες του Παναθηναϊκού και στελέχη της ομάδας που ήταν συντετριμμένοι, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική αυτή είδηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P