Β. Δημαράκης: «Μόνο φίλους στη Χερσόνησο, ζητούμενο οι τρεις βαθμοί»

Ιδιαίτερο θα είναι για τον Βαγγέλη Δημαράκη το παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς επιστρέφει ως αντίπαλος στη Χερσόνησο.

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το παιχνίδι, τονίζοντας πως πρόκειται για μία δύσκολη έξοδο για την ομάδα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ανέφερε πως επιστρέφει σε μία ομάδα που έχει μόνο φίλους, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Εργοτέλη.

Αναλυτικά είπε: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις απαιτήσεις αυτού του αγώνα.

Ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας μας είναι να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και, μέσα από αυτό, να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι και το ζητούμενο.

Επιστρέφω σε μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά και στην οποία έχω κάνει μόνο φίλους. Τέλος, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: να μας στηρίξει και σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και να μας δώσει ώθηση για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για τη δύσκολη συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P