Μ. Γιατρομανωλάκης: «Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν, να αναδειχθούν νέα παιδιά»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο Μιχάλης Γιατρομανωλάκης για τη φετινή προσπάθεια στην ομάδα του Ζαρού, καθώς και για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αγία Βαρβάρα.

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε πως είναι ικανοποιητική, αφού η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν με νέα παιδιά από το χωριό, η ανάδειξη των οποίων αποτελεί το μεγάλο φετινό στόχο.

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, ο Μιχ. Γιατρομανωλάκης υποστήριξε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με το στόχο να είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Αναλυτικά είπε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Η εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική. Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν με νέα παιδιά από το χωριό, και σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι η Αγία Βαρβάρα, αλλά ο στόχος για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το φετινό στόχο: «Στόχος της ομάδας για φέτος δεν είναι ούτε το πρωτάθλημα ούτε η σωτηρία. Στόχος είναι να αναδειχθούν τα νέα παιδιά από τον Ζαρό και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P