Τ. Γουργουλάς: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ της ομάδας-Οι φίλαθλοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα»

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ στην ιστορία του Αγίου Ιωάννη, Τάσος Γουργουλάς, μίλησε στο GRANDSPORT για την ιστορική πρεμιέρα, τους στόχους, αλλά και το παιχνίδι στην Πόμπια.

Ο Άγιος Ιωάννης επικράτησε της Γόρτυνας με 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Β2 ΕΠΣΗ, με τον Τάσο Γουργουλά να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στην ιστορία της ομάδας στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Τάσου Γουργουλά:

Για το πρώτο γκολ στην ιστορία του Αγίου Ιωάννη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ της ιστορίας της όμαδας. Ελπίζω να φέρει γούρι στην ιστορία που θα γράψει η ομάδα από εδώ και πέρα. Όμως το σημαντικότερη ήταν η νίκη της ομάδας μας. Βέβαια ο τραυματισμός του Γιαννακόπουλου δεν μας άφησε να το χαρούμε και ελπίζουμε να αναρρώσει γρήγορα».

Για την παρουσία του κόσμου στην πρεμιέρα: «Οι φίλαθλοι ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης. Από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα, που δεν την συναντάμε στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Μας ώθησαν πολύ για να πετύχουμε την πρώτη νίκη και τους ευχαριστούμε πολύ. Θέλουμε να τους έχουμε μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια».

Για τον φετινό στόχο του Αγίου Ιωάννη: «Στο παιχνίδι που πέρασε είχαμε άγχος, όμως καταφέραμε να το αποβάλλουμε γρήγορα. Μπήκαμε δυνατά και κυνηγούσαμε κάθε φάση. Στις προπονήσεις γίνεται πολύ καλή δουλειά. Είμαστε μια ομάδα που δημιουργήθηκε τώρα και ο χρόνος θα μας βοηθήσει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πηγαίνουμε για την νίκη και να παρουσιάζουμε μια ωραία εικόνα».

Για το παιχνίδι με τον Κόρακα: «Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι δύσκολο. Η ομάδα του Κόρακα, στην έδρα της ειδικά, θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P