«Σε ευχαριστούμε Μικρασιατικέ Αστέρα – Επιφυλασσόμαστε»

Οι άνθρωποι του Μικρασιατικού φρόντισαν να καλυφθεί κάθε ανάγκη της αποστολής του Ρεθυμνιακού, παρέχοντας αθλητικό υλικό ώστε να γίνει κανονικά η αναμέτρηση στις δύο ομάδες.

Με ανακοίνωση του ο Ρεθυμνιακός ευχαριστεί την ομάδα της Καισαριανής και επιφυλάσσεται για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι στο Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ευχαριστεί θερμά την διοίκηση και τους ανθρώπους του Μικρασιατικού Αστέρα Καισαριανής για την φιλοξενία, αλλά και την μέριμνα παροχής αθλητικού υλικού, ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου τα σωματεία μας συμμετέχουν.

Μετά την περιπέτεια που έζησε η αποστολή της ομάδας μας στον πρώτο εκτός Κρήτης αγώνα της, με την απώλεια για κάποιες ώρες του πολύτιμου ποδοσφαιρικού υλικού της, οι άνθρωποι του Μικρασιατικού Αστέρα φρόντισαν στην κάλυψη κάθε ανάγκης της αποστολής μας και φυσικά παρείχαν υποδειγματική φιλοξενία, σύμφωνα με τα πρότυπα του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε.

Σας ευχαριστούμε και επιφυλασσόμαστε σε ανταπόδοση, με την ευχή καμία ομάδα και κανένα αθλητικό σωματείο να μην ζήσει την Κυριακάτικη περιπέτεια του Ρεθυμνιακού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P