Το βλέμμα του στο παιχνίδι με το Μαρκό

Ο ΑΟΑΝ έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με το Μαρκό, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής.

Οι Λασιθιώτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς γίνονται εργασίες στο Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα να γίνει στο στάδιο της Βουλιαγμένης.

Ο ΑΟΑΝ αν και είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο (05-06/10) στην Γ’ Εθνική, αντιμετώπισε τον ΑΣ Ιεράπετρας στο Κύπελλο Λασιθίου, επικρατώντας με 10-0, κάνοντας το παιχνίδι τυπική διαδικασία, κάτι που όμως είχε πολλαπλά οφέλη για την ομάδα του Άλκη Πλουσή.

Στο παιχνίδι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που χρειαζόταν να αποκτήσουν καλύτερο ρυθμό, καλύτερη ομοιογένεια, καθώς σε παιχνίδι που μπαίνουν τόσα γκολ, φέρνουν και καλή ψυχολογία, αλλά μπορούν και οι ποδοσφαιριστές να παίξουν πιο ελεύθερα, συνδυαστικά, που βοηθάει συνολικά την ομάδα.

Οι παίκτες του ΑΟΑΝ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα (07/10), ενώ είχαν ρεπό την Κυριακή, και η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι σήμερα (08/10), με μοναδικό ερωτηματικό τον Γιάννη Θεοδωράκη, που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα, και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Κυριακής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P